Dunapataj - Szelidi-tó 6328 XI. u. 2. Google Maps koordinátákhoz kattintson ide!
+36 30 317 7232
szelidinapsugar@gmail.com
Foglaljon most
Gyakori kérdések

Az üdülőben apartmanok, bungalók, garzonok és különböző faházak találhatóak. Fűthetőségük alapján két részre oszthatóak. Részletesebb információkat a „Szállások” menüpontban talál.

Van lehetőség egyéni árajánlatot kérni. Az alapárakból való engedmény függ az itt eltöltött éjszakák számától és a személyek számától, illetve összetételétől (gyerekek/felnőttek száma).

Gyerekkedvezményekről az alábbiakban találnak részleteket A kedvezmények sem egymással, sem az egyéni árajánlattal nem vonhatóak össze.

Igen, van lehetőség SZÉP kártyával fizetni nálunk. Akár az egész összeget, akár egy részét. Mindhárom SZÉP kártya kibocsátó banktól elfogadjukés mindhárom „zsebből” van lehetőség fizetni. Azonban SZÉP kártyát csak szállásdíj rendezésére tudunk elfogadni.

Nem.

A Szelidi-tó környékén több programlehetőségből választhatnak Vendégeink. Mindent megtalálhatnak az „Programok” menüpont alatt.

Igen, a foglalás megvalósításához szükséges előleg fizetése. Az előleg a szállásdíj minimum 50%-át teszi ki.

Érdeklődni és foglalni lehet a 06/30 317 72 32es telefonszámon, vagy a szelidinapsugar@gmail.com
e-mail címen. A szóbeli, vagy írásos megegyezés alapján számoljuk ki az előleget. Az előleg a szállásdíj minimum 50%-át teszi ki. Ezt utalással a legegyszerűbb rendezni. Ebben az esetben a Közlemény rovatba kérjük a Vendég nevét, címét és foglalási dátumát. Amint megérkezett az előleg, a szállás foglalása megtörtént.

Lemondási feltételek:

Amennyiben a foglalás lemondásra  kerül, az alábbi kötbérösszegek kerülnek felszámításra:

14 vagy több nappal korábban történő lemondás esetén a lemondott éjszakák szállásdíjának 50 %-a.

13 vagy kevesebb nappal korábban történő lemondás esetén a lemondott éjszakák szállásdíjának 100 %-a.

Igen, olcsóbb, ha több éjszakára jön a Vendég. Kevesebb a felmerülő egyszeri költségünk és így az egy éjszakára jutó szállásdíj is csökken. 

Az Idegenforgalmi Adó mértéke a helyi szabályozás szerint: 300 Ft/felnőtt/éj. Ez az adót a szállásdíj nem tartalmazza, és itt a helyszínen kell kifizetni. Az ÁFA összege 18%. Az IFA-t minden 18. életévét betöltött felnőttnek kell fizetnie.

A parkolási díj – amennyiben a kifejölt parkolóhelyeket használják – 600 Ft/gépkocsi/éj
Egy éjszakás vendégek esetén mosatási díjat számolunk fel ami ágyneműnként nettó 1000 Ft.